FødevareWatch

Kraft Heinz klar til signifikante investeringer uden for USA

Amerikanske Kraft Heinz ser i forbindelse med sit kvartalsregnskab store investeringsmuligheder i Europa, Mellemøsten og Afrika.

For at øge sin omsætning varsler Kraft Heinz, at koncernen er klar til at foretage "signifikante" investeringer i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Det skriver foodnavigator.com.

Udmeldingen fra den amerikanske fødevarekoncern sker i kølvandet på Kraft Heinz' kvartalsregnskab for årets andet kvartal. Et regnskab, der viser et fald i omsætningen på 1,7 pct. til 6,68 mia. amerikanske dollars – svarende til omkring 42 mia. kr.

"Vi har lagt fundamentet til at investere i nye markeder. Det inkluderer signifikante investeringer for at øge toplinjevæksten i Europa, Mellemøsten og Afrika," meddeler Kraft Heinz, rapporterer foodnavigator.com.

Kraft Heinz skuffer i årets første kvartal

Unilever og Kraft Heinz presses efter fejlslået handelsbud

Kraft Heinz opgiver kæmpe fødevarefusion med Unilever

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier