FødevareWatch

Økologisk landmand på vej med egen madkæde

Østjysk landmand sælger pizzaer til bl.a. Coop, og nu vil han efter succes på Northside Festival åbne sin helt egen madkæde. Der er basis for mange, siger han.

Oles pizzaer er populære. Nu er en madkæde på vej.

Ole Christian Olesen er uddannet pædagog, men flyttede i 2011 han fra byen og til landet for at slå sig ned som landmand.

I 2015 debuterede han med økologiske pizzaer på den aarhusianske festival Northside. Salgstallene var så gode, at han nu er på vej med sin egen madkæde.

Det skriver Børsen.

Den første restaurant ventes at åbne i Studsgade i det centrale Aarhus inden for få måneder.

"Og jeg har en ambition om at åbne flere i løbet af de kommende år. Jeg tror, at der er basis for nogle stykker i Aarhus og rigtig mange i København. Men det er ikke sådan, at der skal være hundredevis af steder," siger Ole Christian Olesen til avisen.

Peter Larsen Kaffe serverer 800.000 kopper på Roskilde - tjener ikke én krone

Speederen bliver trykket i bund i øko-omlægning

Forsiden lige nu

Sv. Michelsen genfinder rytmen i nyt regnskab

Den 84 år gamle chokoladevirksomhed mærker, at flere danskere er villige til at betale høje priser for luksusvarer. Et nyt bestyrelsesmedlem skal sætte endnu mere skub i udviklingen.

Forskere: Økolandbrug kan brødføde klodens befolkning

I et netop publiceret studie har en grupper forskere fundet frem til, at økologisk landbrug modsat tidligere antagelser kan brødføde verdens befolkning. Dog skal madspildet reduceres kraftigt, og produktionen af dyrefoder skal lægges om.

Strejke rammer flere slagterier

Slagterimedarbejderne på Ticans slagterier i Brørup og Thisted har tirsdag morgen nedlagt arbejdet. Hos Danish Crown i Horsens bliver der heller ikke slagtet i dag.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier