FødevareWatch

Måltidskasse-firma flopper på børsen

Der er blevet uddelt læsterlige klø til det amerikanske måltidskasseselskab Blue Apron, der kom børsen i New York for 14 dage siden.

Det amerikanske selskab Blue Apron, der sælger måltidsmadkasser på nettet à la det danske Aarstiderne, har fået gevaldige kursklø efter sin børsnotering 28. juni.

Aktien blev udbudt til 10 dollar per aktie. Men siden har kursen kun kendt en retning, og det har været ned.

Mandag genvandt aktien lidt af det tabte og steg med 5,3 pct. til 8,14 dollar. Men det er alligevel 19 pct. mindre end udbudskursen.

Aktiefaldet kan ikke hænges op på egentlige nyheder fra selskabet, men hele branchen er presset af, at giganten Amazon har købt konkurrenten Whole Foods for 13,7 mia. dollar.

Whole Foods har 91.000 ansatte og 431 butikker i USA, Canada og Storbritannien.

Blue Apron, der har navn efter franske kokkelærlinges uniform, havde i 2016 en omsætning på 795,42 mio. dollar - Whole Foods lød på 15,72 mia. dollar.

Måltidskasser indtager børsen til lavere pris

Måltidskasser indtager børsen til lavere pris

Måltidskasser indtager børsen til lavere pris

Måltidskasser indtager børsen til lavere pris

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier