ANNONCE
Biofach 2017 - den danske fællesstand.jpg
Foto: Sacha Sennov

Fødevareiværksættere får håndsrækning fra universiteter

Iværksættere i hovedstadsområdet får i et nyt projekt hjælp til at sætte fut i deres forretningsidé inden for fødevarer eller fødevareteknologi.

Investerings- og udviklingsselskabet Capnova har i samarbejde med Aalborg Universitet, DTU og Københavns Universitet lanceret et projekt, hvor iværksætter-ideer kan få en hjælpende hånd af forskere og forretningsfolk.

Det skriver DTU Fødevareinstituttet i en meddelelse.

Projektet hedder Growing Food CPH og går ud på at sparre nye ideer fra iværksætterne med faglige kompetencer, der skal gøre ideen til en forretningsmæssig succes. 

Iværksættervirksomhederne får i projektet tilbudt tre dages ophold, hvor de udvikler deres forretningsmodel og sparrer med forskere fra et af de tre universiteter. Iværksætterne deltager også i et andet forløb, hvor den viden og rådgivning, de får adgang til, er skræddersyet til deres individuelle behov.

Slutteligt får de bedst egnede mulighed for at pitche deres produkt eller teknologi til potentielle investorer og partnere fra industrien.

Capnova investerer i Gomore-medstifters enorme vinkælder

Capnova klar med ny millioninvestering

Fødevareplatform: "Der kommer nye ind hver dag"

Modtag nyhedsbreve fra FødevareWatch gratis