FødevareWatch

Cargill køber op i columbiansk kyllingeindustri

Den amerikanske storkoncern Cargill har gennemført sit største opkøb i Columbia med overtagelsen af Pollos El Bucanero.

Det amerikanske fødevare- og landbrugskonglomerat Cargill er ifølge Foodbev.com igennem procedurerne i forbindelse med opkøbet af det columbianske kyllingeslagteri Pollos El Bucanero.

Med opkøbet udvider Cargill de latinamerikanske aktiviteter, hvor man i forvejen er tilstede i Costa Rica, Guatemala, Honduras og Nicaragua. Planen med Pollos El Bucanero er at udvide Cargills proteinforretning, så man også er tilstede i Columbia, hvor Pollos El Bucanero er et velkendt brand.

Pollos El Bucanero beskæftiger ifølge hjemmesiden 5000 mennesker, og med opkøbet har Cargill i alt 35.000 ansatte i Latinamerika.

Råvarekæmpen Cargill mindsker sit brug af antibiotika i kalkuner

Råvaregigant køber op i Nigeria

Cargill overtager chokoladeforretning i milliardhandel

Forsiden lige nu

Stort projekt skal puste liv i europæiske planteproteiner

En nyt EU-projekt med en dansker blandt initiativtagerne vil undersøge mulighederne for at erstatte dele af det massive europæiske forbrug af soja fra især Sydamerika med europæiske bælgplantesorter. Det vil gavne miljøet og pengepungen, mener initiativtageren.

Arla sløjfer ostefremstillingen på Endrup Mejeri

Det er slut med at lave de hæderkronede oste på det historiske andelsmejeri. Det står klart i den endelige aftale om mejeriets fremtid, som Arla overtog i september. I stedet skal mejeriet være pakkeri og modningcenter.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier