FødevareWatch

Kendt flødebollefamilie har tabt millioner på investeringer

Familien Spangsberg har droppet sin investeringsrådgiver efter store tab på en række ventureselskaber.

Spangsberg-familien, der står bag BonBon-slikket, Karen Volf-småkagerne og flødebollerne med familiens navn, har i flere år haft den kendte børsmægler Mark Szigethy som investeringsrådgiver. Men nu har familien med Michael Spangsberg i spidsen valgt at opsige samarbejdet efter milliontab på en række ventureselskaber.

Det skriver Børsen.

"Han har spillet en hovedrolle i flere af vores investeringer, men det gør han ikke længere. Vi havde på et tidspunkt den holdning, at Mark var mere værd for os tæt på kroppen end langt fra, fordi han kendte de her mange investeringer bedst," siger Torben Bjørn Christensen, adm. direktør i Spangsberg-familiens investeringsselskab Po-Ma Invest, som han også selv er medejer af.

For nylig offentliggjorde Po-Ma Invest et underskud på 73 mio. kr.

Kendt flødebollefamilie i største milliontab nogensinde: "Ikke noget dramatisk i det"

Flødeboller giver millionoverskud til BonBon-skaber

Samba-flødebollen får løftet pegefinger for andet år i træk

Forsiden lige nu

Sv. Michelsen genfinder rytmen i nyt regnskab

Den 84 år gamle chokoladevirksomhed mærker, at flere danskere er villige til at betale høje priser for luksusvarer. Et nyt bestyrelsesmedlem skal sætte endnu mere skub i udviklingen.

Forskere: Økolandbrug kan brødføde klodens befolkning

I et netop publiceret studie har en grupper forskere fundet frem til, at økologisk landbrug modsat tidligere antagelser kan brødføde verdens befolkning. Dog skal madspildet reduceres kraftigt, og produktionen af dyrefoder skal lægges om.

Strejke rammer flere slagterier

Slagterimedarbejderne på Ticans slagterier i Brørup og Thisted har tirsdag morgen nedlagt arbejdet. Hos Danish Crown i Horsens bliver der heller ikke slagtet i dag.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier