ANNONCE
Koed.jpg
Foto: Facebook

Aarhusiansk Köd-kæde er millionforretning

Restaurantkonceptet Köd har fordoblet bundlinjen på et år. Nu skal forretningen professionaliseres.

Danskerne er vilde med kød. Det har restauranter som Mash, Restaurant Flammen og A Hereford Beefstouw lukreret på i årevis.

Fore tre er år siden åbnede seks venner så Restaurant Köd i Aarhus, og efter to nye butiksåbninger i København ser forretningen ud til at være en succes.

Det skriver Børsen.

Hent FødevareWatch-appen til din iPhone HER og til Android HER.

Fra 2015 til 2016 er omsætningen steget fra 30 til 55 mio. kr., mens overskuddet for er løftet til 3,7 mio. kr. mod 1,9 mio. kr. året forinden.

"Vi har hidtil kørt det som selvstændige huse, men nu får vi det professionaliseret mere, mens vi har muligheden for at gøre det, inden det for alvor tager fart med vores planer om at åbne endnu flere restauranter," siger en af de seks partnere, Morten Pedersen, som netop er blevet udnævnt som adm. direktør i det nyligt stiftede Diningsix, der samler forretningsenhederne.

Udlandseventyr i Mash handler om forretning – ikke prestige og image

Danmarks franske madkonge stopper

A Hereford Beefstouw og Mash løber stærkt i udlandet

Modtag nyhedsbreve fra FødevareWatch gratis