FødevareWatch

Claus Meyers Michelin-restaurant lukker på ubestemt tid

Claus Meyers restaurant Agern har taget New York med storm, men nu har en vandskade sat en midlertidig bremser for Michelin-restauranten.

En vandskade i New Yorks Grand Central Terminal, hvor Claus Meyers Michelin-restaurant Agern har hjemme, har lukket restauranten på ubestemt tid.

Det bekræfter Claus Meyers kommunikationsmedarbejder i New York over for Euroman.

Det er stadig uvist, hvornår restauranten genåbner, fordi der nu bliver foretaget en vurdering af skadens omfang, hvorefter der vil blive truffet en beslutning. Claus Meyer siger til Euroman, at han ikke er bange for, at den midlertidige lukning ødelægger den hype, som restauranten har siden åbningen.

Claus Meyer: "Du kan bande på, at jeg taber penge"

"Vi håber på at åbne hurtigst muligt igen. Det er det vigtigste. Vi har fået mange tilkendegivelser fra 'friends of the house', trofaste gæster, samarbejdspartnere, organisationer og virksomheder i nabolaget, som vi ser til dagligt, og som har rakt ud til os for at vise deres støtte," siger Claus Meyer til Euroman.dk.

Agern fik tildelt en Michaelin-stjerne i november 2016.

Claus Meyer har tjent 250 millioner på et år

Rugbrød er blevet genoplivet i New York

Meyers NY-restaurant ryger ind på stor avis' liste over årets 10 bedste

Claus Meyer lander Michelin-stjerne i USA

Mary ville se Meyers amerikanske madeventyr

Forsiden lige nu

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier