ANNONCE
POLFOTO_1849651.jpg
Foto: Fabrice Coffrini/AP/POLFOTO/arkiv

Nestlé udvider sine glutenfri ambitioner Down Under

Fødevareselskabet Nestlé åbnede fredag dørene til en ny fabrik, som skal lave glutenfri produkter til forbrugerne i Australien og New Zealand.

Fredag åbnede den store fødevarekoncern Nestlé en ny fabrik i South Auckland New Zealand, hvor der skal produceres glutenfri-produkter til newzealænderne, men også forbrugere i Australien.

Det skriver Nestlé i en pressemeddelelse.

Det er produkter af mærkerne Maggi og Nestlé Docello, der leverer dessertmiks til foodservice-sektoren, som fabrikken skal lave.

Ligesom i mange andre vestlige lande fylder fri-for-tanken også meget hos forbrugerne Down Under.

"Vores international research- og udviklingsprogram har gjort det muligt for os at lave højkvalitets glutenfri produkter, der bevarer den gode smag og tekstur. Det betyder, at glutenfri ikke længere er lig med at gå på kompromis," udtaler direktøren for Nestlé i New Zealand, Veronique Cremades, i meddelelsen.

Nestlé opfordrer industrien til at bruge mere fuldkorn

Nestlé og Danone indleder samarbejde

Nestle har i al stilhed sagt farvel til dansk direktør

Nestlés regnskab skuffer

Modtag nyhedsbreve fra FødevareWatch gratis