FødevareWatch

Just Eat-stifter svarer igen på fonds kritik

Vækstfonden og ejeren af Just Eat ser ikke ens på udflytning af fastfood-virksomheden til udlandet. Fonden kalder det skadeligt. Ejeren kalder det nødvendigt.

Fastfood-bestillingshjemmesiden Just Eat har flyttet sin adresse til England. Vækstfonden mener beslutningen vil skade det danske økosystem for opstartsvirksomheder. Ejeren af sitet, Jesper Buch, mener derimod, at det er en nødvendighed.

Det skriver Børsen.

"Der var to årsager til, at vi flyttede til England. Dels er markedet ti gange større, og det skaber en bedre platform for at skabe skala. Og dels er det noget nemmere at finde dygtige medarbejdere. Der er simpelthen flere dygtige medarbejdere på ledelsesniveau derovre," siger Jesper Buch til avisen.

Vækstfonden er gået ind i diskussionen, fordi de mener, at danske iværksættere er for hurtige til at sælge deres virksomheder. Ydermere viser en undersøgelse fra Erhvervsstyrelsen, at der er mange vækstkometer, som flytter til udlandet.

Vækstfonden: Just Eat røg til udlandet for hurtigt

Tysk takeaway-tjeneste åbner op i København

Kendt serieiværksætter går i kødet på Just Eat

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier