FødevareWatch

Meyers vinder Det Kongelige Teater som storkunde

Meyers har vundet et udbud, der sikrer, at man fra sommer skal varetage driften af alle Det Kongelige Teaters restauranter, barer og caféer både i Operaen, Skuespilhuset og på Gamle Scene.

Driften af Det Kongelige Teaters fødevare- og drikkevareområde har været i udbud, og fremover er det Meyers Contract Catering, der skal klare opvartningen af både teatergæster og medarbejdere.

Det skriver Meyers Contract Catering i en meddelelse.

"Vi glæder os over aftalen med Det Kongelige Teater, en af de helt store institutioner i dansk kulturliv. Vi ser frem til at tilbyde gode smagsoplevelser i teaterets barer og restauranter til de besøgende, og til at servere velsmagende måltider til medarbejderne i løbet af deres arbejdsdag. Den sidste opgave er speciel, da medarbejderne i perioder nærmest bor på teateret. Her spiller måltiderne en central rolle for fælleskabsfølelsen og i skabelsen af ekstraordinære præstationer," udtaler Claus Meyer og Merete Holst, adm. direktør Meyers Contract Catering.

Af meddelelsen fremgår det ikke, hvor lang en aftale der er tale om, ligesom der ikke er yderligere informationer om størrelsesordenen på aftalen.

Løgismose Meyers sælger nyslået Michelin-restaurant

Ny cider-trend: Vi skal finde danskeren

Frokostportal har millionoverskud på menuen

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier