FødevareWatch

Frokostportal har millionoverskud på menuen

Overskuddet hos onlineportalen Frokost.dk, der formidler frokostordninger til virksomheder på Sjælland og i Østjylland, har taget raketfart - nu gælder det det europæiske marked.

I 2015 lød resultatet før skat på 10 mio. kr., men for bare fem år siden lød resultatet på beskedne 110.000 kr.

Det skriver Børsen i forbindelse med regnskabet fra onlineportalen Frokost.dk

"Succesen ligger i, at de kunder, vi har, bliver hos os længe, fordi de får langt flere valgmuligheder end andre steder," siger Peter Dahm Frederiksen, adm. direktør i Frokost.dk, som tilbyder mad fra mere end 40 forskellige køkkener, som portalen samarbejder med.

Maaltidet, som er et selvstændigt køkken og Frokost.dk's største konkurrent, har ikke mærket væksten på samme måde. De kan tværtimod se tilbage på et sløjt år med et negativt resultat på mere end 1,2 mio. kr. på bundlinjen.

Peter Dahm Frederiksen fortæller til Børsen, at kilden til successen ikke kun ligger i Frokost.dk's koncept. Frokostportalen har haft et øget fokus på gammeldags salgsarbejde, og det altså er det, som virksomheden nu nyder godt af.

Millionresultatet for 2015 har gjort, at frokostportalen sidder på en tredjedel af markedet for frokostordninger i Danmark, og at virksomheden nu fører blikket mod det europæiske marked. Benelux-landene, Tyskland, Sverige og Norge er blandt de lande, som virksomheden har på tegnebrættet.

Cateringfirma satser på dyr kvalitet - og på at du vil købe det

Meyers vil fordoble kuverterne med nyt storkøkken

Nu satser kantinerne også glutenfrit

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier