FødevareWatch

Fejl i udløbsdato på leverpostej solgt i hele landet

Grovhakket øko-leverpostej solgt i Bilka, Føtex og Netto udløber 15 dage før den sidste udløbsdato, der er angivet på pakken. Fødevarestyrelsen tilbagekalder produktet.

Fødevarekoncernen Tulip Food Company tilbagekalder grovhakket økologisk leverpostej, fordi der er fejl i holdbarhedsdatoen.

På de grovhakkede leverpostejer står der, at de udløber 03. marts 2016, men i virkeligheden udløber de allerede 18. februar 2016.

Produkterne er solgt i Føtex, Bilka og Netto landet over, skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

"Ved anvendelse af leverpostejen efter udløb af den korrekte holdbarhedsdato 18.02.16 er der risiko for begyndende fordærv af produktet," skriver styrelsen, som anbefaler kunderne at levere varen tilbage, hvor den er købt eller smide den ud.

Slagteri tilbagekalder oksekød efter salmonellafund

Fødevarestyrelsen advarer mod listeria i røget bacon

Fødevarestyrelsen advarer: Salmonella i hakket oksekød

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier