FødevareWatch

Vild venteliste: 27.000 vil spise på Noma

Den kendte danske Michelin-restaurant oplever stor succes i Australien, hvor René Redzepi og co for øjeblikket driver en konceptrestaurant, der kan præsentere en hel vanvittig venteliste.

"Du er nummer 27.001 i køen"

Går du i håbet om at slå dit kommende Sydney-besøg sammen med en tur på Nomas popup-restaurant i byen, så bør du nok kraftigt overveje at finde en alternativ spiseoplevelse.

Ifølge Bloomberg står der nemlig hele 27.000 mennesker på venteliste til en tur på restauranten, hvor danske René Redzepi og resten af Noma i 10 uger serverer en 12-retters menu med vin til den nette sum af cirka 3.700 danske kr.

Prøv FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

Allerede tilbage i slutningen af oktober, da man åbnede for bordbestilling og køb, var der kog under Noma-gryderne.

30. oktober klokken 10.00 lokal tid åbnede Noma for reservationer, og klokken 10.04 meldte den danske stjernerestaurants hjemmeside alt udsolgt. Dermed tog det blot fire minutter at sælge de i alt 5.600 kuverter på Noma Sydney, hvor gastronomiske eventyrere siden 26. januar har kunnet smage en særligt udviklet menu.

Den danske restaurant, der er blevet kåret som verdens bedste restaurant fire gange, gjorde noget lignede i januar 2015, hvor en midlertidig restaurant blev åbnet på toppen af et luksushotel i Tokyo i Japan.

Nomas australske pop-up melder udsolgt på fire minutter

Noma lukker i København i ti uger

Kong Asparges af Lammefjorden

Forsiden lige nu

Efter kampvalg: Ny formand for Coops øverste myndighed

Der er både kommet ny formand og to nye næstformænd for Coops landsråd. Formanden kommer fra de selvstændige brugsforeninger og har 27 års erfaring fra lokal politik. Han vil bl.a. arbejde for at få mere debatkultur ind i detailkoncernen.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier