FødevareWatch

Nestlé overtager israelsk datterselskab for 5,6 mia

Den schweiziske storkoncern Nestlé har haft den store pengepung fremme for at overtage samtlige aktier i et israelsk datterselskab i det, der ifølge Bloomberg er koncernens største fødevareopkøb siden 2012.

Den schweiziske fødevarekæmpe Nestlé og dennes datterselskab i Israel, Osem, har besluttet at afnotere det lokale selskab fra børsen i Tel Aviv.

Det skriver Nestlé i en pressemeddelelse.

Det sker fordi, de to parter er blevet enige om, at moderselskabet skal opkøbe de 36,3 pct. af aktierne i datterselskabet, som det ikke allerede ejer.

Ifølge Bloomberg sker det til en pris på 3,3 mia. israelske shekel, eller hvad der svarer til godt 5,6 mia. kr. Nyhedsbureauet mener samtidig at vide, at det er det største opkøb på fødevareområdet for Nestlé siden 2012.

Osem, blev oprettet i 1942, producerer og distribuerer en række fødevareprodukter og er ifølge Bloomberg det største børsnoterede fødevareselskab i Israel – lidt endnu i hvert fald. Nestlé investerede første gang i selskabet i 1995.

Sur studerende kræver et livs forbrug af KitKat

Nestlé lancerer KitKat med Sake-smag i Japan

Nestlé får en over kaninsnuden: Nej, Nésquik er ikke god start

Nestlé hyrer ny formand internt

Nestlé lover at droppe buræg i USA

Forsiden lige nu

Danske fiskere har kurs mod endnu et superår

Danske fiskere fanger rekordmange fisk i år, og 2018 ser ud til at blive endnu bedre. Fiskekvoterne for det kommende år forhandles på plads netop nu, og der er udsigt til større kvoter.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier