FødevareWatch

Meyers vil fordoble kuverterne med nyt storkøkken

Catering-delen af Claus Meyer-imperiet bliver udvidet med et nyt storkøkken, og målet er at fordoble produktionen i 2016.

Claus Meyers catering serverer dagligt frokost for 3.000 mennesker - men målet er det dobbelte, inden året slutter, skriver Berlingske Business.

Avisen har været på besøg i det nye storkøkken, som virksomheden netop har taget i brug på Amager. Her er plads til store armbevægelser for frokostkokkene, der har fået selskab af både bager og pølsemager i lokalerne.

Direktør i Meyers Contract Catering Merete Holst mener, at det er realistisk at fordoble det daglige kuvertantal i år, efter man har fået større lokaler.

"Efterspørgslen har været der længe, og nu får vi endelig musklerne til at imødekomme den," siger hun til Berlingske.

Meyer: En lettelse at sælge

Claus Meyer har sat sit New York-hold – se navnene her

Meyers imperium leverer millionunderskud

Forsiden lige nu

Danske fiskere har kurs mod endnu et superår

Danske fiskere fanger rekordmange fisk i år, og 2018 ser ud til at blive endnu bedre. Fiskekvoterne for det kommende år forhandles på plads netop nu, og der er udsigt til større kvoter.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier