ANNONCE
clausmeyer.jpg
Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

Meyers vil fordoble kuverterne med nyt storkøkken

Catering-delen af Claus Meyer-imperiet bliver udvidet med et nyt storkøkken, og målet er at fordoble produktionen i 2016.

Claus Meyers catering serverer dagligt frokost for 3.000 mennesker - men målet er det dobbelte, inden året slutter, skriver Berlingske Business.

Avisen har været på besøg i det nye storkøkken, som virksomheden netop har taget i brug på Amager. Her er plads til store armbevægelser for frokostkokkene, der har fået selskab af både bager og pølsemager i lokalerne.

Direktør i Meyers Contract Catering Merete Holst mener, at det er realistisk at fordoble det daglige kuvertantal i år, efter man har fået større lokaler.

"Efterspørgslen har været der længe, og nu får vi endelig musklerne til at imødekomme den," siger hun til Berlingske.

Meyer: En lettelse at sælge

Claus Meyer har sat sit New York-hold – se navnene her

Meyers imperium leverer millionunderskud

Modtag nyhedsbreve fra FødevareWatch gratis