FødevareWatch

Her er listen: Årets mest læste historier på FødevareWatch

Der er både store internationale brands og historier om mindre danske virksomheder blandt de mest læste sager på FødevareWatch i 2015. Find listen over årets 10 mest læste historier her.

Et kig i statistikkerne afslører hen mod årets afslutning, hvad læserne har været mest vilde med at læse om i 2015. Ikke overraskende er der mange internationale brands blandt de mest populære, ligesom skandalerne altid trækker kliks til sig. Derudover er der også blevet plads til både danske topchefer og gode jobskift.

Her er listen over de 10 mest læste historier på FødevareWatch i 2015. Godt nytår. Vi er tilbage mandag 4. januar.

 

10. Coca-Cola i nye nazi-problemer

I marts gik en Twitter-kampagne frygteligt galt for Coca-Cola, da den blev kædet sammen med Adolf Hitlers ’Mein Kampf’. I ugerne efter løb den amerikanske læskedrikgigant igen ind i nazi-problemer.

Israel til Heinz: I laver slet ikke ketchup

9. Israel til Heinz: I laver slet ikke ketchup

De israelske sundhedsmyndigheder mente i august ikke, at Heinz Ketchup kunne klassificeres som ketchup. Derfor måtte selskabet ændre sin produktmærkning i landet.

Israel til Heinz: I laver slet ikke ketchup

 

8. Hemming Van: Derfor blev Daloon solgt til hollænderne

Daloon, der i starten af december blev solgt til den hollandske Izico-koncern, blev ifølge ejer og stiftersønnen Hemming Van solgt at helt rationelle årsager.

Hemming Van: Derfor blev Daloon solgt til hollænderne

 

7. Mærsk-topchef på vej ind i Unilever

Nils Smedegaard Andersen er indstillet til en plads i bestyrelsen i den internationale koncern, der dækker over flere kendte fødevaremærker.

Mærsk-topchef på vej ind i Unilever

 

6. "Hele efteråret var jeg rundbarberet oven i hovedet"

Stifteren af det, på Nørrebro i København, kendte og nu lukkede Nordisk Brødhus fortæller om baggrunden for firmaets kollaps.

"Hele efteråret var jeg rundbarberet oven i hovedet"

 

5. Tidligere tv-kok overtager Grøften i Tivoli

Det blev den tidligere tv-kok Jacob Elkjær, som fik lov at overtage driften af den over 140 år gamle restaurant Grøften i Tivoli. Det ville læserne på FødevareWatch gerne læse mere om.

Tidligere tv-kok overtager Grøften i Tivoli

 

4. Fransk minister: Stop med at spise Nutella

Den franske miljøminister Segolene Royal mente i juni, at folk bør stoppe med at spise Nutella. Det mente hun, at der var én klar årsag til.

Fransk minister: Stop med at spise Nutella

 

3. Nu lander Coca-Cola Life i Danmark

Efter i længere tid at have været til salg i blandt andet Sverige, blev Coca-Cola i midten af december også til at sælge deres stevia-drik i Danmark.

Nu lander Coca-Cola Life i Danmark

2. Bizar besked skaber kaos for Pepsi-selskab

Det skabte en urolig stemning blandt flere forbrugere, da et amerikansk drikkevareselskab i juli kom for skade at printe en noget uheldig besked på bagsiden af sine skruelåg.

Bizar besked skaber kaos for Pepsi-selskab

1. Millionsvindel med øl og sodavand

Tre mænd blev i april varetægtsfængslet i en sag om svindel for stort millionbeløb på moms og afgifter på øl og sodavand. Det vakte i den grad læsernes interesse, som kvitterede med mange tusinde klik til denne nyhed.

Millionsvindel med øl og sodavand

Forsiden lige nu

Danske fiskere har kurs mod endnu et superår

Danske fiskere fanger rekordmange fisk i år, og 2018 ser ud til at blive endnu bedre. Fiskekvoterne for det kommende år forhandles på plads netop nu, og der er udsigt til større kvoter.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier