FødevareWatch

Cargill åbner kyllingeslagteri i Filippinerne

Den store amerikanske Cargill-koncern har i et joint venture med en lokal partner indviet et slagteri i Filippinerne, der årligt skal slagte 45 millioner kyllinger.

I samarbejde med joint venture-partneren Jollibee Foods Corporation har den store amerikanske Cargill-koncern åbnet det hidtil største kyllingeslagteri i Filippinerne.

Af en meddelelse fremgår det, at det fælles selskab Cargill Joy Poultry Production (C-Joy) står bag slagteriet som årligt skal slagte 45 millioner kyllinger.

C-Joy har etableret slagteriet i et forsøg på at efterkomme lokal efterspørgsel på kylling, som er blevet slagtet under kontrollerede forhold.

Slagteriet ligger i Santo Tomas i Batanga, og herfra vil Jollibee Foods Corporation sælge kyllingeprodukterne i den organisation, som opererer i alt 2528 restauranter i kæder som Jollibee, Mang Inasal, Chowking, Greenwich og Burger King. Derudover skal kyllingerne også afsættes i de omkring 655 butikker, som Jollibee Foods Corporation har uden for Filippinerne.

Det fremgår af en meddelelse fra Cargill.

Cargill og Bill Gates investerer i laboratoriekød

Cargill køber op i columbiansk kyllingeindustri

Danish Crown-chef: Derfor solgte vi Plumrose

Cargill kaster 260 millioner efter sødemiddel

Forsiden lige nu

Stort projekt skal puste liv i europæiske planteproteiner

En nyt EU-projekt med en dansker blandt initiativtagerne vil undersøge mulighederne for at erstatte dele af det massive europæiske forbrug af soja fra især Sydamerika med europæiske bælgplantesorter. Det vil gavne miljøet og pengepungen, mener initiativtageren.

Arla sløjfer ostefremstillingen på Endrup Mejeri

Det er slut med at lave de hæderkronede oste på det historiske andelsmejeri. Det står klart i den endelige aftale om mejeriets fremtid, som Arla overtog i september. I stedet skal mejeriet være pakkeri og modningcenter.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier