FødevareWatch

Papirøens bagmænd har fundet placering til nyt madmarked

Til sommer åbner et nyt street food-marked med flere end 30 stande i København.

Et team bestående af folk fra Papirøen (på billedet) vil forvandle Boltens Gård på Gothersgade, København, til et streetfood-marked.

Københavns succesfulde madmarked Copenhagen Street Food (Papirøen), der er placeret på Refshaleøen, lukker til december.

Nu er flere af bagmændende klar med et lignende koncept, som åbner til sommer i Boltens Gård tæt ved Kongens Nytorv i København.

Det skriver Berlingske.

"Det skal være et internationalt street food-miljø, der kan samle københavnere og turister. Vi håber, at det bliver et folkeligt åndehul, hvor alle på tværs af alder kan føle sig hjemme, og hvor man altid går fra med en ny oplevelse og en fuld mave. Det er ret enkelt," siger Nik Kongsø, der er formand for stadeholderforeningen hos Copenhagen Street Food, der de seneste fire år har været en del af madmarkedet på Papirøen.

Nik Kongsø har sammen med kollegaen fra Papirøen, Jakob Nygaard, og pengemanden Lars Moesgaard overtaget lejemålet i Boltens Gård, der strækker sig over 4.000 kvadratmeter indenfor plus et udendørsareal på 1.500 kvadratmeter. Flere end 30 stande får plads i det nye madmarked, hvoraf flere af stadeholderne rykker med fra Papirøen.

Dansk madmarked på tegnebrættet under svævende motorvej

Stadeholderne beretter om københavnsk madmarked i krise

Nyt streetfood-marked på vej i det midtjyske

Forsiden lige nu

Stort projekt skal puste liv i europæiske planteproteiner

En nyt EU-projekt med en dansker blandt initiativtagerne vil undersøge mulighederne for at erstatte dele af det massive europæiske forbrug af soja fra især Sydamerika med europæiske bælgplantesorter. Det vil gavne miljøet og pengepungen, mener initiativtageren.

Arla sløjfer ostefremstillingen på Endrup Mejeri

Det er slut med at lave de hæderkronede oste på det historiske andelsmejeri. Det står klart i den endelige aftale om mejeriets fremtid, som Arla overtog i september. I stedet skal mejeriet være pakkeri og modningcenter.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier