FødevareWatch

Dansk proteinselskab skal sælges - Arla peges på som oplagt køber

Proteinrig mad har gjort Bodylab til en succes. Nu vil den 40-årige ejer sælge sit livsværk, som han stiftede i 2003. Det skriver Børsen.

Ejeren af Bodyland, Rasmus Thorup Andersen, vil sætte et til-salg-skilt på sit selskab, som producerer proteinholdige madvarer.

Den 40-årige iværksætter, der stiftede selskabet i 2003, skriver Børsen, som nævner Arla som en oplagt køber.

"Jeg er løbende blevet kontaktet af forskellige investorer og potentielle købere, og nu er tidspunktet rigtigt til at få nogle nye ejere ind, der kan være med til at skalere virksomheden," siger Rasmus Thorup Andersen til Børsen.

Han fortæller videre til avisen, at han har hyret corporate finance-huset Clearwater til at finde en køber til Bodylab. Det var selvsamme selskab, som i 2014 hjalp de to danskere Per Jensen og Thomas Kjærgaard med at sælge Bodylabs konkurrent Nutramino til den irske mejerikoncern Glanbia, et salg der løb op i mere end 200 mio. kr.

Rasmus Thorup Andersen forventer, omsætningen rammer 150 mio. kr. i 2017, og at driftsindtjeningen ender på omkring 15 til 20 mio. kr.

Skattefar til proteinbarfirma: Husk at betale chokoladeafgift

"Solgte virksomheder har altid noget unikt"

Arla skruer på ny op for lanceringerne

Forsiden lige nu

Mættet økologisk marked giver Friland mindre mavepuster

Efter flere år hvor Danish Crowns økologiske datterselskab halsede efter efterspørgslen på økologisk kød, er der kommet balance i markedet. Det rammer Friland på omsætningen, som i det seneste år er faldet med 17 mio. kr.

Ny direktør i Nordisk Kelloggs

Den nordiske del af den amerikanske morgenmadskæmpe har mandag fået en ny dansk direktør. Han har tidligere været ansat i Toms.

Orkla satser digitalt med opkøb af helseportal

Med et lidt utraditionelt opkøb har Orkla sikret sig rettighederne til den svenske virksomhed HSNG, der driver netportalerne Gymgrossisten og Bodystore, som er store inden for helse og sportsernæring.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier