FødevareWatch

Arlas luksusoste oplever stigende efterspørgsel

Arla Unika vokser i et stabilt tempo, og det er tilfredsstillende, mener salgsdirektør.

Arla Foods' gourmetbrand Arla Unika har i øjeblikket 11 håndlavede oste i porteføljen, og premiumprodukterne oplever stigende efterspørgsel i disse år fra særligt gourmetrestauranter og foodserviceindustrien.

Det skriver Berlingske Business.

"Efter mere end ti års udvikling er Arlas gourmetforretning stadig ikke blevet noget stort brand, men det er heller ikke vores mål. Vi er stadigvæk meget små. Forretningen vokser årligt med mellem 20 og 30 pct., så det er vi godt tilfredse med," siger salgs- og marke­tingdirektør i Arla Unika Alex Racoveanu.

I 2016 omsatte Arla Unika for 19 mio. kr., mens brandet de seneste 12 måneder har solgt for 22 mio. kr. Koncernen Arla Foods solgte globalt for 72 mia. kr. i 2016.

Arla Unika-direktør: "Jeg ved ikke rigtig, om vi har nogle konkurrenter i Danmark"

Både mælk og øl gennemgår en premium-udvikling

Arla Danmark ansætter ny direktør for premium-forretning

Forsiden lige nu

Mættet økologisk marked giver Friland mindre mavepuster

Efter flere år hvor Danish Crowns økologiske datterselskab halsede efter efterspørgslen på økologisk kød, er der kommet balance i markedet. Det rammer Friland på omsætningen, som i det seneste år er faldet med 17 mio. kr.

Ny direktør i Nordisk Kelloggs

Den nordiske del af den amerikanske morgenmadskæmpe har mandag fået en ny dansk direktør. Han har tidligere været ansat i Toms.

Orkla satser digitalt med opkøb af helseportal

Med et lidt utraditionelt opkøb har Orkla sikret sig rettighederne til den svenske virksomhed HSNG, der driver netportalerne Gymgrossisten og Bodystore, som er store inden for helse og sportsernæring.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier