FødevareWatch

Amerikansk øl-chef skal lede finanserne hos kødkæmpe

Tyson Foods, der er en af verdens største slagterikoncerner, har fundet sin kommende finansdirektør. Han kommer fra en position om international direktør i et af USA's største bryggerier.

Den amerikanske kødkoncern Tyson Foods har fået ny finansdirektør i form af Stewart Glendinning, der hidtil har besiddet en post som direktør for bryggerigruppen Molson Coors' internationale forretninger.

Det skriver blandt andet Foodbev.com.

Stewart Glendinning erstatter i kødkoncernen Dennis Leatherby, der har siddet på posten siden 2008. Samlet har han været i Tyson Foods i 28 år, og han trapper glidende ud arbejdet i koncernen frem mod april 2018.

Stewart Glendinning har selv arbejdet i bryggerikoncernen i de seneste 12 år, hvor han fra start blev hentet ind som finansiel direktør for den britiske forretning, hvorefter han siden blev adm. direktør samme sted, inden han senere i karrieren var direktør for Molson Coors i Canada.

Tyson vil afskedige 450 medarbejdere

Tyson Foods belønnes for højere indtjeningsforventninger

Tysons topchef forudser rekordår

Tysons topchef forudser rekordår

Amerikansk kødkoncern investerer 380 mio i ny distribution

Tyson Foods køber sig ind i foodservice for milliarder

Forsiden lige nu

Mættet økologisk marked giver Friland mindre mavepuster

Efter flere år hvor Danish Crowns økologiske datterselskab halsede efter efterspørgslen på økologisk kød, er der kommet balance i markedet. Det rammer Friland på omsætningen, som i det seneste år er faldet med 17 mio. kr.

Ny direktør i Nordisk Kelloggs

Den nordiske del af den amerikanske morgenmadskæmpe har mandag fået en ny dansk direktør. Han har tidligere været ansat i Toms.

Orkla satser digitalt med opkøb af helseportal

Med et lidt utraditionelt opkøb har Orkla sikret sig rettighederne til den svenske virksomhed HSNG, der driver netportalerne Gymgrossisten og Bodystore, som er store inden for helse og sportsernæring.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier