FødevareWatch

Fødevarer

Forskere: Økolandbrug kan brødføde klodens befolkning

I et netop publiceret studie har en grupper forskere fundet frem til, at økologisk landbrug modsat tidligere antagelser kan brødføde verdens befolkning. Dog skal madspildet reduceres kraftigt, og produktionen af dyrefoder skal lægges om.

90.000 unge har fået job gennem stor alliance

De 200 virksomheder, der er med i Nestlé-tiltaget Alliance for Youth, har gennem det seneste år hjulpet 90.000 unge i gang med elevstillinger, som blandt andet har hjemme i fødevarevirksomheder.

Sv. Michelsen genfinder rytmen i nyt regnskab

Den 84 år gamle chokoladevirksomhed mærker, at flere danskere er villige til at betale høje priser for luksusvarer. Et nyt bestyrelsesmedlem skal sætte endnu mere skub i udviklingen.

Strejke rammer flere slagterier

Slagterimedarbejderne på Ticans slagterier i Brørup og Thisted har tirsdag morgen nedlagt arbejdet. Hos Danish Crown i Horsens bliver der heller ikke slagtet i dag.

Orkla opkøber frostselskab i Tjekkiet

Få dage efter salget af K-Salat i Danmark har det norske konglomerat sat underskrift på en handel i Tjekkiet, som sikrer majoriteten i et selskab, der har specialiseret sig i produktionen af frosne grøntsager.

Vestjysk kartoffelkoncern har ramt to globale guldårer

I Asien spiser den voksende middelklasse flere chips og pomfritter. I Vesten udskifter klimabevidste forbrugere animalske fødevarer med vegetabilske som kartofler. Den vestjyske koncern KMC har ramt begge tendenser klokkerent.

Aarhus får ny stor madhal

Den jyske storby får i 2020 en ny stor markedshal for fødevarer. For at komme godt fra start har aarhusianerne garderet sig med folkene bag stort københavnsk madmarked.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier