ANNONCE
cafe sommersko.jpg

Københavnsk cafékoncern møder massiv kritik

Ejeren af en stribe københavnske caféer med Café Sommersko i front, er kommet under stor kritik fra 3F og tidligere medarbejdere, der melder om rod i lønnen og dårlige arbejdsvilkår.

Jeppe Christiansen

Milliarderne strømmer ind i stor dansk fødevareinvestor

Det uafhængige danske investeringshus Maj Invest, som investerer i en lang række fødevarevirksomheder, er særdeles populært blandt store pensionskasser og professionelle investorer fra hele verden. De poster årligt milliarder i huset.

Økosalat i marken.jpg

Økologer sender nyt øko-mærke til debat

Økologien skal drives til nye højder, men det kan ikke ske under rammerne for det nuværende Ø-mærke. Derfor skal der arbejdes i retning af et nyt mærke, mener man i Økologisk Landsforening.

REFOOD_Maerke_Cafe_W1600.jpg

Voksende kæde tjener millioner på klassisk cafémad

Cafekæden Vivaldi har gjort burgere og sandwiches til en millionforretning i Danmark. Kæden dækker over 14 spisesteder og et rekordoverskud på 11,4 mio. kr. før skat i 2015/2016. Drømmen er vokset til nu også at omfatte udlandet.

måltidskasse.jpg

Catering Danmark vil sælge sunde måltidskasser

Mange danskere har svært ved at finde tid til at leve sundt, og derfor lancerer Catering Danmark nu en måltidskasse, der indeholder mad til selv de allermest sundhedsbevidste - fra skyrsovs til blomkålsris.

Easyfood.jpg

Derfor takkede Daloon-arving nej tak til salgstilbud

Efter flere kuldsejlede forhandlinger med unavngivne kapitalfonde, har Hemming Van for nu stoppet jagten på en ny medejer til bagerikoncernen Easyfood. Måske har prisen været for høj, vedkender han over for Børsen.

ICA brænde.jpg

Nu kommer der lasermærker på frugten

Flere detailkæder i Storbritannien, Sverige og Holland stopper med at bruge plastik- og klistermærker på frugt og grønt til fordel for ny lasermetode.

EDW Københavns Lufthavn Fly Norwegian.jpg

Arla: Skab én central og stor lufthavn i Jylland

I mejerikoncernen Arla, der har hovedsæde ved Aarhus, så man gerne, at den jyske halvø blev udstyret med én stor og central lufhavn. Det ville gøre arbejdet for de mange tusinde ansatte lettere, lyder det.