ANNONCE
Udklip.JPG

"Vi har nok været lidt for selvfede"

Vækst: Virksomheden Langenæs Bageriet har foreløbig bogført et millionunderskud og en tabt egenkapital i forsøget på at etablere sig uden for Aarhus.

2000 - Levnedsmiddelkontrol - RAGNER METTE.jpg

Fødevaredanmark: Gebyrstigninger er muligvis ulovlige

Branchens repræsentant for små- og mellemstore virksomheder er stærkt utilfreds med, at regeringen har besluttet, at Fødevarestyrelsens kontrolgebyrer skal hæves. Styrelsen peger på, at omkostninger ikke hidtil har stået mål med indtægter.

London

Brexit kan knuse dansk milliardeksport til UK

Brexit kan medføre, at Danmarks milliardeksport af fødevarer til Storbritannien falder op til 79 pct. Det viser nye beregninger fra Københavns Universitet. Danish Crown betegner konklusionen som et "urealistisk skrækscenarie".

Skagenfood.jpg

"Skagenfood skal vokse mere end markedet"

Markedet for måltidskasser vokser i Danmark. Markedslederen hedder Aarstiderne, men med Dansk Supermarkeds millioner i ryggen rykker Skagenfood op i de voksnes rækker, mener man i detailkoncernen.

bisca2.jpg

Rekordstort overskud i Karen Volf-selskab

Karen Volf-ejerne i Bisca A/S kunne i 2016 se toplinjen dale for fjerde år i streg, men effektiv drift og stort afkast fra datterselskaber hiver bundlinjen op i rekordniveau.

Ramsløg.jpg

Restauratører på urtejagt får hjælp af DTU

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen har bevilget penge til, at Fødevarestyrelsen og DTU udarbejder en liste, så restauranter og fødevarekontrollanter kan få sikkerhed for, at de vilde urter er sikre at servere.

EJW Magasin Aarhus.jpg

Magasin ombygger fødevaremarked for 25 mio

Stormagasinet Magasin er fuld gang med at føre den største investering på fødevaresiden i 15 år ud i livet. Samlet pris for det nye madunivers i den københavnske kælder: 25 mio. kr.

POLFOTO_17727480.jpg

Burger King præsenterer dansk underskud

Den svenske Nordic Service Partners-koncern, der driver Burger King-restauranter i Danmark og Sverige, har haft svært ved at få penge i produktionen af danske burgere i 2016.

DR_kantine.jpg

2000 økologiske spisemærke uddelt - 4000 mangler

Antallet af tildelte økologiske spisemærker har ifølge Økologisk Landsforening rundet 2000 spisesteder. Kurven skal fortsat være stejl, hvis målsætningen om 6000 uddelte mærker skal nås i 2020.