FødevareWatch

Barselsregler splitter Starbucks-ansatte i to lejre

Den globale kaffekæde tilbyder vidt forskellige barselsvilkår alt afhængig af om det er en leder og eller en barista, som har fået børn. Det dele virksomhedens ansatte i to.

Amerikanske Starbucks er røget i uføre efter The Gurdian har gravet frem, at kaffekæden tilbyder vidt forskellige barselsvilkår for dets almene ansatte, dem derr f.eks. brygger kaffen og betjener kunder, og for mere højtstående folk i virksomheden.

En kvinde, der arbejder i en af kædens butikker tilbydes således seks ugers barsel uden betaling, hvis personen har været ansat i under et år.

Til forskel tilbydes ledere i Starbucks 16 ugers fuldt betalt barsel uanset, hvor længe, at de har været ansat, skriver avisen.

Starbucks lancerede dets nye medarbejderpolitik i januar og kaldte tiltaget:

"En refleksion af vores mission og dedikation på at være et anderledes selskab og sætte mennesket først."

Cocio har fået adgang til 75 mio indiske biografgæster

Starbucks viser muskler med rekordstor handel i Kina

Starbucks lukker tekæde med 379 butikker

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier