FødevareWatch

Jysk restaurantkæde vil omsætte for 100 mio kr årligt

The Diner-kæden vil ikke kun have restauranter i Jylland. Dermed lægger den amerikansk inspirerede kæde op til konkurrence med Flammen, Bones og Jensens Bøfhus.

The Diner er navnet på en restaurantkæde i Jylland, som er klar til at give andre lignende kæder som Flammen, Bones og Jensens Bøfhus kamp til stregen.

Det skriver Ekstra Bladet.

Michelin-restauranter i pengeproblemer

Til september åbner kæden sin fjerde restaurant, hvilket bliver i Randers, hvor den amerikansk inspirerede kæde er i dialog med et par mulige franchisetagere.

"Vi skal være landsdækkende med yderligere seks-syv nye restauranter og tredoble vores omsætning til 100 mio. kr. på tre-fire år," siger direktør for The Diner, Lars Nipper, til Ekstra Bladet.

Avisen skriver, at The Diner tidligere har været lukningstruet og fremlagde i slutningen af maj endnu et regnskab med underskud - denne gang på 1 mio. kr. Det betyder, at kæden har tabt 4 mio. kr. på tre år.

Dansk bøfhus bruger millioner på at komme ind i Australien

Kapitalfonde takker nej til at redde Jensens Bøfhus

Bøfbaron træder et skridt tilbage og giver plads til ny topchef

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier