FødevareWatch

PepsiCo lukker fabrik i Argentina – og skærer ned

Den amerikanske fødevarekoncerns argentinske gren lukker fabrik i hovedstaden Buenos Aires for i stedet at rykke sydpå. I den forbindelse nedlægges 691 stillinger.

Stigende omkostninger er årsagen til, at PepsiCo i Argentina lukker sin fabrik i Buenos Aires. I stedet skal produktionen flyttes til byen Mar del Plata omkring fem timers kørsel syd for landets hovedstad.

Det oplyser den amerikanske fødevarekoncern i det sydamerikanske land.

Det skriver branchemediet Beverage Daily.

PepsiCo-fabrikken i Buenos Aires producerer sodavand, madvarer og snacks, og i forbindelse med lukningen af fabrikken bliver 691 stillinger nedlagt. 155 ansatte vil blive tilbudt job på fabrikken i Mar del Plata eller andre steder.

"Formålet med disse planer er at sikre vækst og bæredygtig udvikling af PepsiCo i Argentina på lang sigt," fremgår det af en udtalelse fra PepsiCo, skriver Beverage Daily.

PepsiCo har været i Argentina i 58 år.

Pepsi åbner ny fabrik i Vietnam

Pepsico i britisk frasalg

Pepsico leverer lidt større overskud end ventet

Forsiden lige nu

Efter kampvalg: Ny formand for Coops øverste myndighed

Der er både kommet ny formand og to nye næstformænd for Coops landsråd. Formanden kommer fra de selvstændige brugsforeninger og har 27 års erfaring fra lokal politik. Han vil bl.a. arbejde for at få mere debatkultur ind i detailkoncernen.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier