FødevareWatch

Carlsberg køber britisk specialøl-bryggeri

Carlsberg har købt bryggeriet London Fields Brewery. Bryggeriet vil fremover blive drevet som en selvstændig forretningsenhed og bryggeriets specialøl vil blive en del af Carlsberg-Gruppens kerneportefølje.

Carlsberg UK har købt bryggeriet London Fields Brewery, som det vil drive i et joint venture med sin amerikanske samarbejdspartner Brooklyn Brewery.

Det oplyser Carlsberg i en pressemeddelelse.

Bryggeriet vil fremover blive drevet som en selvstændig forretningsenhed, og bryggeriets specialøl, der blandt andet består af Craft Lager, Easy IPA and Shoreditch Triangle IPA, vil blive en del af Carlsberg-gruppens kerneportefølje.

For nuværende brygges øllene uden for Hackney af en partner, men Carlsberg vil foretage investeringer i at flytte produktionen tilbage til deres originale hjem - under jernbanen i Hackney - og samtidig vil bryggiet og en oplevelsesdel blive opgraderet.

I forbindelse med joint venturet vil Brooklyn arbejde sammen med London Fields om fortsat at udvikle nye, smagfulde og velafbalancerede øltyper, skriver Carlsberg.

I sidste uge indgik Carlsberg og Brooklyn samarbejde om at lancere selskabernes specialøl i Hongkong.

Carlsberg har i flere år haft Brooklyn som samarbejdspartner om specialøl blandt andet om et specialøl-bryggeri i Sverige.

London Fields Brewery bliver etableret i 2011 og har i dag en bar og et bryggeri i bydelen Hackney.

Guerilla-strategi skal hjælpe Carlsberg på specialølmarkedet i flere lande

Carlsberg med nyt øl- og cidersats i Storbritannien

Britiske detailkæmper tager Carlsberg til nåde

Carlsberg-direktør: Strategiplanen begynder at virke

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier