FødevareWatch

Mikkeller udvider sit amerikanske eventyr i solstaten

Det bliver placering nummer fire i USA, som det danske specialbryghus Mikkeller åbner, når kæden slår dørene op til en bar i millionbyen Los Angeles til februar.

Mikkellers bar i yen San Francisco, USA.

Det danske bryghus Mikkeller har allerede tre barer i Californien.

10. februar kan specialbryggeriet så skrive endnu en bar i staten på listen. Denne gang i millionbyen Los Angeles (L.A.), hvor filmbyen Hollywood har hjemme.

Det skriver magasinet Timeout.

Baren kommer til at ligge i et 100 år gammelt autoværksted i Downtown L.A. Der kommer til at være 60 fadølsankere, cocktails på fad og en butik, hvor der kan købes forskellige øl på flasker, skriver mediet om den nye bar.

Herudover vil der også være en kaffebar med navnet Kaffebaren indeni i det store lokale på 7,600 kvadratfod svarende til cirka 706 kvadratmeter.

Mikkeller har allerede et bryggeri, som også fungerer som en bar, i San Diego, en bar og en ølbutik i Oakland og en bar i San Francisco.

En sjælden patenteret gær gav Mikkeller nøglen til alkoholfrisucces

Mikkeller fletter fingre med en klodset bjørn og skaber spiritusselskab

Alkoholfri øl i vild vækst hos Mikkeller

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier