FødevareWatch

Cargill kaster 260 millioner efter sødemiddel

Den amerikanske råvarekæmpe Cargill investerer massivt i en udvidelse af porteføljen i Europa.

Det amerikanske fødevare- og landbrugskonglomerat Cargill investerer 35 mio. euro - svarende til ca. 260,5 mio. kr. - på at styrke sine eksisterende europæiske fremstillingskanaler, der hører til i Manchester i England, Bergen op Zoom i Holland og Wroclaw i Polen.

Det skriver Foodbev.com.

"Vores brede produktportefølje og tekniske formåen kombineret med vores udvidede netværk af faciliteter rundt om i Europa og vores ekspertise i risikostyring vil hjælpe vores kunder med at fortsætte innovation, udvide deres muligheder inden for sødmemiddel, afbøde forretningsmæssige risici og skabe værdi," lyder skudsmålet fra Alain Dufait, der er finansdirektør i Cargill afdeling for stivelse og sødemiddel.

Han fortæller endvidere, at det for første gang i årtier nu bliver muligt at tilbyde en fuldt fleksibel produktportefølje inden for sødemiddel, der højt til intet kalorieindhold.

Råvarekæmpen Cargill mindsker sit brug af antibiotika i kalkuner

Forsiden lige nu

Stort projekt skal puste liv i europæiske planteproteiner

En nyt EU-projekt med en dansker blandt initiativtagerne vil undersøge mulighederne for at erstatte dele af det massive europæiske forbrug af soja fra især Sydamerika med europæiske bælgplantesorter. Det vil gavne miljøet og pengepungen, mener initiativtageren.

Arla sløjfer ostefremstillingen på Endrup Mejeri

Det er slut med at lave de hæderkronede oste på det historiske andelsmejeri. Det står klart i den endelige aftale om mejeriets fremtid, som Arla overtog i september. I stedet skal mejeriet være pakkeri og modningcenter.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier