FødevareWatch

Ny energidrik vil være det naturlige alternativ

I et stadig voksende marked for energidrikke tror folkene bag Define Energy Drink på, at der ligger muligheder i at tilbyde et alternativ, der slår på, at man har fokus på naturlige råvarer

Har man haft næsen i en dåse med energidrik, kan det være svært at forbinde den kategori med noget som helst naturligt, men ikke desto mindre, er det, hvad folkene bag Define Energy Drink slår på, når de i disse dage lancerer deres bud på en energidrik på det danske marked.

Drikken indeholder ifølge producenterne ikke taurin, hvidt sukker eller kunstige sødestoffer, og samtidig tilbyder den et lavere kalorieindhold end de øvrige drikke på markedet.

"Markedet for naturlige energidrikke er voksende ikke bare herhjemme, men også i resten er verden. Med den profil, som Define Energy Drink har og den platform, som vi tager, så har vi naturligt nok en positiv tro på, at vækstmulighederne er til stede," udtaler adm. direktør Christian Deijenberg i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Og udover at gå efter Off-Trade, herunder udvalgte virksomheder i detailbranchen, satser vi på at blive den foretrukne naturlige energidrik i On-Trade, herunder virksomheder som hoteller, restauranter, kaffebarer, fitnesscentre, golfklubber, løbeklubber mv."

Coca-Cola-aftale lægger en dæmper på Monster-vækst

Red Bull taber lidt af pusten

Energidrik-milliardær vil bruge sin formue på de fattige

Forsiden lige nu

Danske fiskere har kurs mod endnu et superår

Danske fiskere fanger rekordmange fisk i år, og 2018 ser ud til at blive endnu bedre. Fiskekvoterne for det kommende år forhandles på plads netop nu, og der er udsigt til større kvoter.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier