FødevareWatch

Afgående Carlsberg-chef: Intet oplagt job i bryggeriet

Jørn Tolstrup Rohde beskriver sin afsked med Carlsberg som værende uden dramatik.

Der var ifølge hovedpersonen selv ingen dramatik i forbindelse med afskeden fra Carlsberg. Jørn Tolstrup Rohde, 54 år, fik efter en tænkepause i juleferien mod på nye udfordringer efter flere år med mange rejser.

Det skriver borsen.dk

"Cees ’t Hart og jeg satte os ned talte om, at jeg havde lyst til at prøve noget nyt. Og da der ikke var noget oplagt inden for Carlsberg, så kigger vi på, hvem der kunne overtage min stilling," siger Jørn Tolstrup Rohde til borsen.dk

Som beskrevet på FødevareWatch tidligere torsdag forlader Jørn Tolstrup Rohde, chefen for Vesteuropa, sin stilling. Han efterfølges af Michiel J. Herkemij, der kommer fra Carlsberg UK.

Carlsberg siger farvel til chef for Vesteuropa

Var Carlsbergs tidligere ledelse totalt inkompetent?

Tidligere Carlsberg-boss får ny toppost i milliardvirksomhed

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier