FødevareWatch

Avis: Carlsbergs direktør for Vesteuropa stopper

Noget overraskende stopper hollænderen Michiel Herkemij efter mindre end to år på posten som direktør for Carlsbergs vesteuropæiske forretning, når han næste år går på orlov.

Ifølge Berlingske Business har hollandske Michiel Herkemij, der er direktør for Carlsberg Vesteuropa af personlige årsager ønsket at gå på orlov fra udgangen af februar.

Dermed må øverste topchef Cees 't Hart rokere rundt i den absolutte bryggeritop, som skal være med til at eksekvere strategiplanen Sail'22, der følger i halen på effektiviseringsplanen Funding The Journey.

Som ny leder af den vesteuropæiske forretning har topchefen hevet Chris Warmoth væk fra sin post som direktør med ansvar for strategi.

Om Michiel Herkemijs overraskende udmelding siger pressechef Kasper Elbjørn til Berlingske Business:

"Han har ønsket at have fokus på sin familie i et stykke tid, og det respekterer vi. Det kan man have brug for, uanset hvor man sidder i Carlsberg, og det er der plads til. Det bliver business as usual, det bliver bare Chris Warmoth, der skal føre strategien ud i livet."

Ny direktør på plads i Carlsberg Danmark

Carlsberg-chefer flytter ind og ud i Storbritannien

Carlsbergs danske direktør stopper

Forsiden lige nu

Mættet økologisk marked giver Friland mindre mavepuster

Efter flere år hvor Danish Crowns økologiske datterselskab halsede efter efterspørgslen på økologisk kød, er der kommet balance i markedet. Det rammer Friland på omsætningen, som i det seneste år er faldet med 17 mio. kr.

Ny direktør i Nordisk Kelloggs

Den nordiske del af den amerikanske morgenmadskæmpe har mandag fået en ny dansk direktør. Han har tidligere været ansat i Toms.

Orkla satser digitalt med opkøb af helseportal

Med et lidt utraditionelt opkøb har Orkla sikret sig rettighederne til den svenske virksomhed HSNG, der driver netportalerne Gymgrossisten og Bodystore, som er store inden for helse og sportsernæring.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier