FødevareWatch

Bryggerikæmpe vil matche Carlsberg i Rusland i 2021

Verdens største bryggerikoncern er kommet med en præcis og hård udmelding til Carlsberg: Om fire år vil vi konkurrere ligeligt med jer i Rusland.

Bryggerikæmpen AB Inbev, som står bag de velkendte øl Budweiser og Corona, vil "ligeligt konkurrere med den største spiller (på det russiske marked, red.) om mindre end fire år".

Det siger Maria Rocha Barros, vicedirektør i AB InBev, ifølge Bloomberg News.

Hun ser potentiale på det russiske marked, efter at selskabet har lavet en aftale med tyrkiske Anadolu Efes om at kombinere deres aktiviteter på det russiske marked, hvilket har gjort AB Inbev til den næststørste aktør efter Carlsberg.

AB Inbev har en markedsandel omkring 25 pct. i Rusland, mens Carlsbergs lokale bryggeri, Baltika, sidder på 30,7 pct. af markedet.

Carlsberg: Uændret konkurrence i Rusland - markedsandel går igen frem

Carlsberg taber til rivaler i russisk priskrig

Carlsberg: Russisk ølsalg viser forsat svag udvikling

Forsiden lige nu

Mættet økologisk marked giver Friland mindre mavepuster

Efter flere år hvor Danish Crowns økologiske datterselskab halsede efter efterspørgslen på økologisk kød, er der kommet balance i markedet. Det rammer Friland på omsætningen, som i det seneste år er faldet med 17 mio. kr.

Ny direktør i Nordisk Kelloggs

Den nordiske del af den amerikanske morgenmadskæmpe har mandag fået en ny dansk direktør. Han har tidligere været ansat i Toms.

Orkla satser digitalt med opkøb af helseportal

Med et lidt utraditionelt opkøb har Orkla sikret sig rettighederne til den svenske virksomhed HSNG, der driver netportalerne Gymgrossisten og Bodystore, som er store inden for helse og sportsernæring.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier