ANNONCE
Rødvin.jpg

Britisk detailkæmpe satser på kinesisk vin

Kinesiske forbrugere er de mest vinglade i verden og drikker næsten mere end 2 mia. flasker rødvin om året. Landet er også selv blevet en stor producent af den røde druedrik.

Stauning whisky flaske og tønder.jpg

Dansk destilleri-renæssance bruser fortsat frem

Genfødslen af dansk spiritus går rigtig godt. En ny tendensanalyse viser, at både antallet af destillerier, omsætning og efterspørgsel vokser. Selv forventer virksomhederne, at produktionen vil mangedobles.

Ny Coca-Cola life2.jpg

Coca-Cola vil beholde Life i Danmark

Den grønne stevia-sodavand Coca-Cola Life er blevet fjernet fra hylderne i Storbritannien og Australien, men i Danmark er der ingen planer om et farvel.

arla disney.jpg

Arla ruller Disney-produkter ud globalt

Efter dansk lancering sidste år er Arla klar til at udbrede sin børneserie, der er lavet sammen med Disney. Fra næste år bliver produkterne til de små tilgængelige i flere Arla-markeder.

28774309.jpg

Antallet af listeriatilfælde faldt markant i 2016

Antallet af fødevarer med listeria faldt markant fra 2015 til 2016. Det glæder beredskabschef i Fødevarestyrelsen, der dog gerne ser tallet synke endnu mere. Både branchen og styrelsen meddeler, at et øget fokus har haft effekt.

Mads Mikkelsen i reklamefilm fra Carlsberg.jpg

Mads Mikkelsen skal sælge øl for Carlsberg

Carlsberg er i gang med at relancere sig selv i Storbritannien med en kæmpe kampagne. Det skal gøres med "hygge" og den kendte skuespiller Mads Mikkelsen for at få tag i de unge forbrugere. Se filmen her.