ANNONCE
POLFOTO_49374684.jpg

Derfor har Carlsbergs chef ringet Søren hjem

ANALYSE: Den øverste chef i bryggerigruppen har efterspurgt en blodhund som leder af den danske ølforretning. Valget er faldet på Søren Brinck, som skal være den nye adm. direktør for Carlsberg i Danmark. Men får Cees 't Hart med den udnævnelse, hvad han søger?

Kåre Schultz4.jpg

Royal Unibrew klar med aktie-gulerod til ledelsen

Et nyt incitamentsprogram skal motivere bryggerikoncernens daglige ledelse til at øge værdien af det børsnoterede selskab, lyder det fra bestyrelsesformand. Den samlede værdi af de betingede aktier kan løbe op i et tocifret millionbeløb.

10153060_431590563652620_7553128144770746222_n.jpg

Carlsbergs norske bryggeri får ny direktør

Det bliver en nordmand, som skal overtage posten som adm. direktør for Carlsbergs norske bryggeri Ringnes. Udmeldingen kommer samme dag, som det blev annonceret, at den tidligere direktør for den norske afdeling bliver adm. direktør for Carlsberg Danmark.

SABMIller40932_original.jpg

Molson-bryggeri ramt af stor strejke

Der er gået hårdknude i forhandlingerne mellem bryggeriarbejdere og bryggeriledelse på et Molson Coors-bryggeri i Toronto. De to fløje står hårdt på retten til at forkaste forslag fra den modsatte front.

POLFOTO_311325.jpg

Lavazza vil sælge mere kontorkaffe

I et nyt samarbejde med servicevirksomheden Selecta vil kaffekoncernen Merrild Lavazza have hul igennem til flere kaffekopper i landets virksomheder.

Mikrobrygokt2014.PNG

For femte år i træk vokser antallet af bryggerier i Europa

Fra 2014 til 2015 er der kommet 1.039 flere bryggerier til på den europæiske ølscene. Det viser tal fra The Brewers of Europes seneste årlige opgørelse. Portugal napper føretrøjen med en stigning på 814 pct., mens Danmark tager en tredjeplads.

POLFOTO_52644380.jpg

Manden bag Rynkeby-salget forlader Arla

Arlas opkøbsmester Thor Hvid skifter mejeribranchen ud med konsulenternes verden. Skiftet sker efter 40 transaktioner i 19 lande på seks år, heriblandt det meget omtalte Rynkeby-frasalg.

øl.jpg

Alkoholfri øl buldrer frem i Sverige

På syv år er salget af øl uden procenter tredoblet i Sverige. Carlsberg kalder 2016 et rekordår for salget af alkoholfri øl. Den tendens nyder det danske bryghus Mikkeller godt af. Specialbryggeriet har på tre år øget sit salg med 188 pct.

Brygpub Warpigs.jpg

Alkoholfri øl i vild vækst hos Mikkeller

Markedet for alkoholfri øl rykkede for alvor i 2016. Det kan mærkes hos specialbryghuset Mikkeller, hvor den næstmest solgte øl for året var uden procenter. Ejeren forudser, tendensen vil fortsætte i 2017.

orana.png

Ny tappelinje skal give stort afkast hos Orana

Fynske Orana, der eksporterer juicekoncentrater til markeder i det meste af verden, har taget en ny tappelinje i brug. Det skal accelerere selskabets position på det nordeuorpæiske marked, mens bundlinjen skal forbedres markant.

REMA-1000-990x561.jpg

Norsk Rema-strid spidser til

De norske Rema 1000-ejere vil skrue ned for antallet af leverandører. En række producenter er frustrerede over at ryge af hylderne, og nu opfordrer både den norske statsminister og fødevareminister også forbrugerne til at tage stilling.