FødevareWatch

Ny teknologi kan ændre priser i butikker kontinuerligt

Nye digitale prisskilte giver butikker mulighed for på et øjeblik at ændre priserne på hundredvis af varer – det giver helt nye muligheder.

Ligesom butikker i USA og Storbritannien kan danske butikker få mulighed for på et øjeblik at ændre priserne på hundredvis af varer. Det sker ved hjælp af såkaldt "dynamisk prissætning,” der fungerer med real time-priser via digitale prisskilte i butikkerne.

Det skriver tv2.dk.

Hos Dansk Supermarked følger man udviklingen med den nye prissætningsmetode. Dagligvarekoncernen har dog ikke på nuværende tidspunkt planer om at indføre dynamisk prissætning, som målretter priser til den enkelte kunde via data fra og elektronisk udstyr hos kunden.

"Her er det helt karikerede eksempel jo, hvor en kvinde køber en graviditetstest, og ni måneder senere modtager hun et tilbud med bleer. Det vil vi ikke," forklarer Kasper Reggelsen, kommunikationskonsulent hos Dansk Supermarked, til tv2.dk.

Nemlig.com efter ny stor kapitalindsprøjtning: Nu kan vi klare os

Halvdelen af Meny-købmænd har underskud

Detailekspert: Overraskende mange savner Kiwi

Forsiden lige nu

Efter kampvalg: Ny formand for Coops øverste myndighed

Der er både kommet ny formand og to nye næstformænd for Coops landsråd. Formanden kommer fra de selvstændige brugsforeninger og har 27 års erfaring fra lokal politik. Han vil bl.a. arbejde for at få mere debatkultur ind i detailkoncernen.

Seneste Detail

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier