FødevareWatch

Amerikansk restaurantkæde på vej på børsen

Private investorer kan muligvis snart blive medejere af Cafe Rio, der har tacos, quesadillas og guacamole på menukortet.

Den amerikanske restaurantkæde Cafe Rio, der serverer mexicansk mad, kan ifølge Bloomberg News stå over for en børsnotering,

Virksomhedens ejer, kapitalfonden Karp Reilly, arbejder eftersigende med investeringsbanken Piper Jaffray på forskellige strategiske muligheder for Cafe Rio. Blandt de mest sandsynlige er ifølge Bloombergs kilder et salg og/eller en børsintroduktion.

Få adgang til alle FødevareWatch-nyheder – HER!

Den første Cafe Rio blev åbnet i staten Utah i 1997 af ægteparret Steve og Patricia Stanley. Der findes over 100 Cafe Rio-restauranter i USA.

Axzon vil bruge børsnotering som rambuk til nyt marked

Tequila-gigant giver børsen et nyt shot

Av, av. Corona har fået alvorlige tæsk af Trump

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Detail

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier