FødevareWatch

Gæster kårer bornholmsk restaurant som Europas 7. bedste

Michelin-restauranten Kadeau Bornholm rykker op i toppen af liste over de bedste restauranter i Europa.

De to Kadeau-kokke Nicolai Nørregaard og Rasmus Kofoed.

Restauranten Kadeau Bornholm er den højest rangerede danske restaurant på listen OAD, som står for Opinionated About Dining.

Det er en liste, hvor flere tusinde brugere anmelder restauranter rundt omkring i Europa. Anmelderne har flyttet Kadeau Bornholm fra en 23.-plads til en 7.-plads i år. Det skriver TV2 Bornholm.

"Vi er overraskede og stolte. At komme i top 10 i Europa er alvor. Det er nogle seriøse navne at være iblandt. Og det betyder, at al det hårde slid giver pote," fortæller medejer og køkkenchef Nicolai Nørregaard til TV2 Bornholm.

Med en 7.-plads overhaler Kadeau Bornholm restauranter som eksempelvis Osteria Francescana i Modena, der ligger nummer to på World's 50 Best. Den er kun lige akkurat er kommet i top ti på OAD.

På samme liste over de 200 bedste restauranter i Europa optræder den næste danske restaurant, Geranium, som nummer 20. Kadeau København placeret som nummer 52.

Kadeau Bornholm ligger ved kysten til Østersøen umiddelbart syd for Pedersker på Bornholm. Den har siden februar 2016 haft én stjerne i Michelinguiden.

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Detail

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier