FødevareWatch

Medie: Aldi kan firedoble antallet af britiske butikker

Den tyske detailkoncern har store planer med Storbritannien, og chefen for britisk Aldi skruer nu yderligere op for discountangrebet. I løbet af få år kan antallet af butikker nå 2600, skriver The Grocer.

Discountkæderne Aldi og Lidl hamrer derudaf i Storbritannien, som traditionelt set har været små discountmarkeder. Mens danske Netto som nyankommen lille dansk konkurrent havde mere end svært at ved at fange de britiske kunder, konkurrerer tyskerne om at øge tilstedeværelsen hurtigst muligt.

Tidligere har Aldi-koncernen fremlagt sine planer om at nå 1000 butikker i Storbritannien i 2022, men nu kommer der nyt blus under kedlerne, skriver The Grocer.

Få adgang til alle FødevareWatch-nyheder – HER!

"Vi har 700 butikker nu og 300 nye lokationer er allerede godkendt i vores bøger. Og så er der 600 byer, hvor vi ikke har en butik, hvoraf mange nemt kunne have to, tre eller fire butikker. Hvis vi ser på befolkningen, tror vi ikke kun på, at vi kunne få en butik i hver enkelt by, men for hver 25.000-30.000 mennesker," siger Matthew Barnes, adm. direktør for Aldi UK og Irland til The Grocer, som samlet regner sig sammen til, at der kan blive tale om 2600 Aldi-butikker.

Lidl stryger til tops blandt de største i Storbritannien

Aldi søsætter kampagne med økologisk fokus

Aldi er klar med bistrokoncept

Aldi smider astronomisk beløb i amerikansk fremstød

Butiksåbninger gør Aldi femtestørst i UK

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Detail

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier