ANNONCE
meny1.jpg
Foto: Presse/Dagrofa

Meny klar med kødfrit-koncept

Dagrofas dagligvarekæde Meny udvider sortimentet af veganske retter.

De danske forbrugere er i stigende grad blevet forhippede på veganske retter og kødfrialternativer. Det har fået Meny til at lancere et nyt kødfrit koncept.

"Helt konkret er der tale om 21 forskellige veganske frokost- og middagsretter - to go eller ready to heat - hvoraf otte retter dagligt bliver tilberedt i fødevaremarkedets delikatesseafdeling," skriver dagligvarekæden i en pressemeddelelse.

I udvalget vil der både være lette frokostretter som wraps og salater, mens aftensmåltiderne vil bestå af retter som lasagne, chili sin carne og fake kylling.

"Både i den betjente delikatesseafdeling og i separate kølere får vi et attraktivt vegansk sortiment, der imødekommer forbrugernes ønsker med hensyn til variation, inspiration og ikke mindst let tilgængelige, kødfrie måltider," udtaler Martin Brinch Jöhncke, koncept- og udviklingsdirektør i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Meny er langt fra det eneste danske supermarked, som skruer op på vegetarfronten. Konkurrenten Coop har også udvidet sit udvalg af plantebaserede produkter og vegetarretter.

I efteråret 2015 indgik supermarkedskoncernen en kædeaftale med Naturli’ Foods,som producerer plantebaserede fødevarer, for at udvide mængden af veganske produkter.

Flere veganske varer på supermarkedernes hylder

Coop har fundet lille målgruppeperle - den grønne østjyske lomme

Det ved Coop om fremtidens madtrends

Højer Pølser lægger an til vegetarisk landing

Daloon ser stort potentiale i forårsruller uden kød

Modtag nyhedsbreve fra FødevareWatch gratis