FødevareWatch

Coop tager hul på britisk samarbejde

Irma-kæden er nu klar til officielt at præsentere samarbejdet med britiske Waitrose. Et samarbejde som skal give nye britiske varer på de danske hylder.

Mandag meddelte Dansk Supermarked, at der i fremtiden ikke skal rulles flere Nettoer ud i Storbritannien, og tirsdag morgen starter med en meddelelse om, at Coop-kæden Irma og den britiske kæde Waitrose nu er klar med deres samarbejde.

I fremtiden bliver det muligt for danske forbrugere, at købe varer fra britiske Waitrose, der ligesom danske Irma ligger i det øvre prissegment.

Ifølge en udsendt meddelelse indebærer samarbejdet, at der fra begyndelsen er cirka 40 forskellige af Waitroses varer på hylderne i de 83 Irma-butikker, flest i de store butikker, færre i de mindre.

"Waitrose er det ypperste i England, og med en historie, nogle værdier og kvalitetskrav, der ligner Irmas. Vi deler glæden ved den gode smag og lysten til at prøve noget nyt. Derfor glæder vi os til at indlede dette samarbejde, der forhåbentlig vil udvikle sig til mere over de kommende år," udtaler indkøbschef Martin Hansen, Irma.

De nye varer er i serien Waitrose Cook´s Ingredients. Den omfatter 5 linjer af varer, som kan kategoriseres under mexicansk, indisk, Middelhavet, basis og asiatisk. Der er tale om krydderier og madvarer som oprindeligt er skabt til kunder fra de respektive lande, som handler i de engelske butikker.

Irma i samarbejde med britisk detailgigant

Irma i samarbejde med britisk detailgigant

Coop: Vi bruger over 100 millioner på onlinesupermarked

Forsiden lige nu

Orkla opkøber frostselskab i Tjekkiet

Få dage efter salget af K-Salat i Danmark har det norske konglomerat sat underskrift på en handel i Tjekkiet, som sikrer majoriteten i et selskab, der har specialiseret sig i produktionen af frosne grøntsager.

Seneste Detail

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier