FødevareWatch

Dansk Supermarked: Trepartsaftale flytter ikke noget for os

Uanset hvilke aftaler der indgås for at få flere flygtninge i arbejde, er det noget, vi gør, lyder budskabet.

Dansk Supermarked vil fortsætte med at have flygtninge ansat i sine butikker, uanset hvilken model politikerne laver for at få flygtningene bedre integreret på arbejdsmarkedet.

Det siger pressechef i Dansk Supermarked Mads Hvitved Grand:

"Hovedbudskabet for os er, at uanset hvilken ordning der bliver vedtaget, er det noget, vi gør. Det er noget, vi har gjort igennem længere tid, og derfor fortsætter vi også med det."

Torsdag indgik regeringen, kommuner, arbejdsgivere og lønmodtagere en såkaldt trepartsaftale, der skal sikre, at flere flygtninge kommer i job.

Regeringens mål er, at hver anden flygtning skal være i arbejde efter tre år, og det skal en uddannelsesordning hjælpe med.

Ordningen gør, at flygtninge kan komme i job i en periode på to år til en elevløn på mellem 50 og 120 kroner i timen.

Dansk Supermarked, der omfatter Føtex, Bilka, Netto og Salling med tilsammen 1400 butikker, har endnu ikke kigget på den konkrete uddannelsesordning, men vil fortsætte arbejdet med at få flygtninge ud i supermarkederne.

Dansk Supermarked tager 100 nye flygtninge ind

Danish Crown hyrer 11 flygtninge

Støjberg takker fødevaregiganter for flygtningehjælp

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Detail

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier