FødevareWatch

Sønderjysk restaurantkæde vil sælge kød på nettet

Den sønderjyske restaurantkæde Flammen vil åbne en nyt netbutik, hvor kunderne kan købe kød. Kæden går desuden med planer om at udvide til Tyskland.

Elias Tycshen er adm. dirketør i Restaurant Flammen.

Den sønderjyske restaurantkæde Flammen udvider forretningen med et nyt onlinekoncept.

Børsen skriver, at familien bag kæden planlægger at åbne en netbutik, hvor man købe op til 20 forskellige slags kød.

Vi har et koncept, som ikke udnytter vores kapacitet særlig godt"

Elias Tychsen, adm. direktør, Restaurant Flammen
Butikken får navnet Flammen Homemade og bliver lanceret til maj.

Ideen er, at kunderne kan købe de udskæringer, de kender fra kædens succesrige restauranter. Flammen får samtidig mulighed for at udnytte, at forretningen i dag har en vis overkapacitet, skriver dagbladet.

"Vi har et koncept, som ikke udnytter vores kapacitet særlig godt," siger adm. direktør Elias Tychsen.

Flammen er ejet af familien Rosenfeldt Sunddal og dækker over 11 restauranter. Kæden går desuden med planer om at udvide til Tyskland, hvor man er tæt på at skrive under på en lejekontrakt i Hamborg.

Det seneste årsregnskab for Restaurant Flammen viser et overskud på 34 mio. kr. før skat mod 27 mio. kr. året før.

Sønderjysk familie skovler penge ind på ny restaurantkæde

Sønderjysk restaurantsucces trodser enhver logik

Restaurant-stiftere tjener 30 mio på store bøffer

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Detail

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier