ANNONCE
DSC_0035.JPG

Coop vil igen kåre årets lokale fødevare

For anden gang vil Coop og Madkulturen finde årets bedste lokalt producerede fødevare.

Coop og Madkulturen kårer 1. juni for anden gang årets bedste produkt med lokal oprindelse, og derfor har man nu taget hul på den del, der handler om at finde nominerede fødevarer.

Frem til 18. februar er det på www.cooplokalevarer.dk muligt for producenter at indstille deres produkter, så de kan komme i betragtning til prisen på 50.000 kroner og muligheden for at komme på hylderne i Coops supermarkeder.

”For os er Årets Lokale Vare 2016-prisen en unik mulighed for at opdage kvalitetsvarer inden for denne kategori. Flere af de tilmeldte producenter fra sidste år er i dag repræsenteret på Coops hylder med flere produkter hver," siger Christian Christensen, chef for Lokale Varer i Coop, i en meddelelse.

Coop: Vi skal have flere 'Thiser'

Tre produkter nomineres i hver af de ni landsdele, hvorefter forbrugere kan stemme og være med til at afgøre, hvilket produkt fra hver landsdel, der skal gå videre til finalen. Den foregår 1. juni i København, hvor et dommerpanel bestående af bl.a. kokkene Claus Holm og Christine Bille Nielsen kårer Årets Lokale Vare 2016.

123 varer deltog sidste år i konkurrencen om at blive Årets Lokale Vare 2015.

”Det viste os, at vores land har et hav af unikke produkter med masser af historie og god smag. For en organisation som Madkulturen, der arbejder for bedre mad til alle, er det en fornøjelse at være med til at få disse varer af særlig kvalitet ud til forbrugerne," siger Judith Kyst, direktør i Madkulturen.

Discountkæder ruster sig til krig mod Bilka

Ny kæde vil stjæle købmænd fra Dagrofa

En klassisk ostemad er jo fantastisk

Modtag nyhedsbreve fra FødevareWatch gratis