FødevareWatch

Dagrofa sælger mere frilandsvinekød

Meny-kæden har succes med salget af svinekød fra friland, og i 2015 steg salget med syv pct.

Der er kommet flere frilandsgrise på de danske gafler. I hvert fald melder Dagrofa-koncernen om en stigende efterpørgsel efter de svin, som man blandt andet Meny-kæden sælger som Frilandsgrise

Sidste år steg salget med syv pct. - ifølge Dagrofa i en periode, hvor salget af svinekød generelt har været faldende i Danmark.

”Vi ser en tendens til, at forbrugerne bliver mere bevidste om dyrevelfærden. Udviklingen understreges af vores tal for salget af Frilandssvinekød i 2015, som er gået frem. Generelt oplever vi, at forbrugerne efterspørger fødevarer med det, du kan kalde holdning. Det ser vi i økologisalget, men også i salget af Frilandskød," udtaler Markela Dedopoulos, kommunikationsdirektør i Dagrofa i en meddelelse.

Prognose: Landbruget er på vej ud af krisen

Dagrofa forlænger dansk støtteprogram

Ny øko-mejeriserie på vej til de danske supermarkeder

Glade kyllinger sælger bedst i Netto

Forsiden lige nu

Danske fiskere har kurs mod endnu et superår

Danske fiskere fanger rekordmange fisk i år, og 2018 ser ud til at blive endnu bedre. Fiskekvoterne for det kommende år forhandles på plads netop nu, og der er udsigt til større kvoter.

Seneste Detail

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier