ANNONCE
Udklip.PNG
Foto: Finn Frandsen

Dagrofa sælger mere frilandsvinekød

Meny-kæden har succes med salget af svinekød fra friland, og i 2015 steg salget med syv pct.

Der er kommet flere frilandsgrise på de danske gafler. I hvert fald melder Dagrofa-koncernen om en stigende efterpørgsel efter de svin, som man blandt andet Meny-kæden sælger som Frilandsgrise

Sidste år steg salget med syv pct. - ifølge Dagrofa i en periode, hvor salget af svinekød generelt har været faldende i Danmark.

”Vi ser en tendens til, at forbrugerne bliver mere bevidste om dyrevelfærden. Udviklingen understreges af vores tal for salget af Frilandssvinekød i 2015, som er gået frem. Generelt oplever vi, at forbrugerne efterspørger fødevarer med det, du kan kalde holdning. Det ser vi i økologisalget, men også i salget af Frilandskød," udtaler Markela Dedopoulos, kommunikationsdirektør i Dagrofa i en meddelelse.

Prognose: Landbruget er på vej ud af krisen

Dagrofa forlænger dansk støtteprogram

Ny øko-mejeriserie på vej til de danske supermarkeder

Glade kyllinger sælger bedst i Netto

Modtag nyhedsbreve fra FødevareWatch gratis