ANNONCE
GetNicaPreviewImageHttpHandler (3).jpg
Foto: HUSSENOT

Snart kan danskerne mæske sig i fransk fastfood

Den franske fastfood- og selvbetjeningsrestaurant Boco, der laver michelin-mad, vil indtage det danske marked og leder efter en masterfranchisetager til at stå for salget herhjemme.

Fastfood- og selvbetjeningsrestauranten Boco, der har rødder i Frankrig, vil opføre selvbetjeningsrestauranter i de største danske byer og søger en masterfranchisetager til at stå for salget, skriver detailfolk.dk.

Til det bruger restauranten Chainindex, der hjælper virksomheder med at finde aktuelle udbud af franchisetilbud i Danmark og rådgiver om samme.

"Boco er etableret af to brødre med netværk blandt Michelin-kokke og har nu en gruppe af 12 kendte kokke i forskellige lande, der arbejder for dem. I de enkelte lande vil maden til restauranterne blive tilberedt i lokale Michelin-køkkener og leveret direkte til franchisetagerne derfra i salgsklare glaslignende emballager," siger Toke Allentoft, som er halvpartner i Chainindex, til detailfolk.dk.

Han fortæller, at maden vil blive tilberedt efter originale franske Michelin-opskrifter, og at en trerettersmenu fra Boco vil kunne købes for under 150 kr. og en hovedret til under 90 kr., som kan spises i restauranten, tages med hjem eller købes over nettet.

Boco er på nuværende tidspunkt ved at ekspandere sit koncept i Frankrig, Belgien, Schweiz og Luxembourg, og planen er på længere sigt at komme ind i resten af Skandinavien.

Dansk frugtvinproducent leverer fast til Michelinrestaurant

Popstjerne køber sig ind i dansk Michelin-restaurant

Lars Seier har købt to-stjernet Michelin-restaurant

Noma lukker - rykker i 2017 ind på Christiania

Modtag nyhedsbreve fra FødevareWatch gratis