FødevareWatch

Døgnnetto bliver presset af sin egen storebror

Antallet af Døgnnettoer er faldet fra 50 til 39 over de seneste år. Det er storebroderen Føtex Food, som er med til at presse discount-kæden.

Da Døgnnetto var på toppen lød antallet af butikker på 50. Nu er det nede på 39, skriver fagmediet Dansk Handelsblad.

"Der er ingen tvivl om, at en del af grundlaget for DøgnNetto har været under pres siden lukkelovens liberalisering i oktober 2012," udtaler kommunikationsdirektør i Dansk Supermarked, Mads Hvitved Grand, til Dansk Handelsblad.

Fagbladet skriver, at det er afskaffelsen af lukkeloven og den nye convenience-kæde Føtex Food , som har fået antallet af Døgnnettoer til at falde. Discount-kæden og det mere eksklusive convinience-koncept er begge ejet af Dansk Supermarked.

I 2014 åbnede Dansk Supermarked de første tre Døgnnettoer, der havde åbent døgnet rundt - alle med placering i København. Samme år måtte discount-kæden dog også aflevere tre af sine bedste placeringer i hovedstaden til Føtex Food.

Netto-chef: Godt år – men færre nye butikker end ventet

Netto udvider med flere 24-7-butikker

Netto vil slås med Lidl og Aldi i Storbritannien

Bilka skal holde døgnåbent

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Detail

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier