FødevareWatch

Rema 1000-boss: Vores ambition er at blive størst i Danmark

Den norske discountkæde knopskyder butikker i høj fart, og målet er da også at overhale Netto på antal butikker, indrømmer direktøren.

Rema 1000 har for nyligt åbnet sin butikker nummer 300 i Danmark, men der er stadig et stykke vej op til Netto, der inden længe runder 500 danske butikker.

Ambitionen er dog med tiden at få flere butikker end Netto og de andre konkurrenter på discountmarkedet.

Det skriver Dansk Handelsblad.

"Lige som det var en drøm og en stor ambition at nå 300 butikker, er det nu en drøm og en stor ambition at blive størst. Men det er vigtigt ikke at blive væk i målet - men at træffe sunde beslutninger undervejs. Vi bygger sten på sten, og så tager det den tid, det tager," siger Henrik Burkal, adm. direktør i Rema 1000 gennem 12 år, til mediet.

Netto nærmer sig første målstreg efter Kiwi-køb

Rema-chef forklarer: Derfor er vi bagud på butiksåbninger

Rema-købmand med overskud på 3,9 millioner

Føtex og Rema runder milepæle i denne uge

Forsiden lige nu

Mættet økologisk marked giver Friland mindre mavepuster

Efter flere år hvor Danish Crowns økologiske datterselskab halsede efter efterspørgslen på økologisk kød, er der kommet balance i markedet. Det rammer Friland på omsætningen, som i det seneste år er faldet med 17 mio. kr.

Ny direktør i Nordisk Kelloggs

Den nordiske del af den amerikanske morgenmadskæmpe har mandag fået en ny dansk direktør. Han har tidligere været ansat i Toms.

Orkla satser digitalt med opkøb af helseportal

Med et lidt utraditionelt opkøb har Orkla sikret sig rettighederne til den svenske virksomhed HSNG, der driver netportalerne Gymgrossisten og Bodystore, som er store inden for helse og sportsernæring.

Seneste Detail

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier