ANNONCE
foto 4.JPG

Hårde prisaftaler presser Højer Pølsers bundlinje

Det 120-årige slagterselskab Højer Pølser undveg salgsnedgang i en grå grillsæson, men blev alligevel fældet af nogle benhårde prisaftaler med detailmarkedet. Ejeren tror dog på vækst i år med en ny salgsbutik.

tun.jpg

Greenpeace og Coop i infight over tun

Natur- og miljøorganisationen dumper i en bæredygtighedstest seks af de tundåser, som Coop sælger i koncernens butikker. Coop mener, at kritikken skyder over målet, og Coop står 100 pct. inde for bæredygtigheden i koncernens tun.

EDW Aldi Volker Kasch Thomas Bang.jpg

Tysk topchef forlader Aldi Danmark

Volker Kasch nåede to år som adm. direktør i Aldis danske forretning. Den skrantende discountkæde indsætter en midlertidig direktør fra interne rækker.

gorms pizza.jpg

Gorms Pizza varsler udvidelser med nyt rekordregnskab

Den voksende pizzakæde Gorms trodser afskrivninger og lander det bedste regnskab i selskabets historie. Nu skal der sættes en fed streg under ekspansionen, godt hjulpet på vej af direktørens fortid i telegiganten TDC.

Biofach 2017.jpg

Den danske stand sætter rekord på økomessen Biofach

54 virksomheder og 39 stande. Den danske bod på verdens største økologiske messe har aldrig været større. Interessen fra de tyske kæder for danske produkter har heller aldrig været større, fortæller arrangørerne.

Andersen Bakery i Japan, Tokyo.jpg

Den japanske wienerbrødskatastrofe i Danmark

Til trods for et samlet underskud på 84,5 mio. kr., en negativ egenkapital på 81,4 mio. kr. og en soliditetsgrad på minus 2129 pct. kombineret med en voksende milliongæld, vil de japanske ejere bag Andersen Bakery fortsat drive bageri i Danmark. Det handler om brandværdi.

Per_Toelstang.jpg

Finansdirektør forlader Coop

Finansdirektør gennem seks og et halvt år stopper i Coop. Inden da skal han være med til at færdiggøre koncernens årsregnskab.

Kristian Ikast Kiwi.jpg

Kiwi henter ny salgsdirektør i tøjbranchen

Den grønne discountkæde har ansat en ny salgsdirektør til at eksekvere kædens storstilede vækststrategi, samt forløse potentialet fra kædens renoveringsinvesteringer sidste år.