ANNONCE
28395640.jpg

Danske bagere oplever fremgang

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at årets første seks måneder har været gode ved de danske bagere og konditorer. Samlet har branchen set en vækst på 7,5 pct.

Klaus Thomsen.jpg

Kaffebranchen henter inspiration fra modebranchen

Ifølge The Coffee Collective og en trendforsker ligger der flere fordele i at samarbejde med virksomheder uden for ens egen branche. Men disse alternative samarbejder er omvendt også forbundet med større risiko, advarer trendforskeren.

The Coffee Collective.JPG

Kendt kaffekollektiv har succes med alternative samarbejder

Danske The Coffee Collective, der både har risteri og kaffebarer, har siden sin opstart eksperimenteret med en lang række produkter i samarbejde med aktører fjernt fra kaffebranchen. Blandt dem ølbryggeriet Mikkeller og kombuchabryggeriet Læsk. Og flere er på vej.

Coop_Bank_Kundecenter1.JPG

Næsten 100.000 kunder i Coops bank

Coop Bank har på bunden ikke rundet det magiske nul, men med næsten 100.000 kunder, har banken rundet en anden vigtig milepæl, siger direktør.

Irma.jpg

Irma bliver del af stort private label-arbejde i Kina

Skal Irma blive en succes i Kina, skal det ske gennem salg af en lang række meget forskellige produkter, mener man hos samarbejdspartneren. I første omgang er 40 forskellige varer på vej af sted, og Coop-direktør ser potentiale i både Irma-kaffe og -ris.

Cremona-Italien.jpg

Cloetta sikrer sig 415 mio til rød bundlinje

Seneste regnskab fra slikkoncernen led særdeles hårdt under en stor italiensk nedskrivning. Nu har Cloetta lukket salget af den italienske forretning, og det vil lune på årets samlede bundlinje.