ANNONCE
mads-hvitved-grand.jpg

Dansk Supermarked skyder igen mod HK

Supermarkedskoncernen mener, at HK Handel løber fra sit ansvar, når de kritiserer supermarkedernes brug af ledige i løntilskud. Samtidig bliver fagforbundets udlægning af omfanget kaldt "en grov forsimpling".

metro1.jpg

Metro forlader Danmark med millionoverskud

Den tyske Metro-koncern kommer positivt ud af sit sidste store regnskabsår på dansk grund. Salget af de danske aktiviteter i Metro Cash & Carry Danmark Aps indbragte samlet koncernen 29 mio. kr., fremgår det af nyt regnskab.

cafe sommersko.jpg

Københavnsk cafékoncern møder massiv kritik

Ejeren af en stribe københavnske caféer med Café Sommersko i front, er kommet under stor kritik fra 3F og tidligere medarbejdere, der melder om rod i lønnen og dårlige arbejdsvilkår.

Økosalat i marken.jpg

Økologer sender nyt øko-mærke til debat

Økologien skal drives til nye højder, men det kan ikke ske under rammerne for det nuværende Ø-mærke. Derfor skal der arbejdes i retning af et nyt mærke, mener man i Økologisk Landsforening.

ICA brænde.jpg

Nu kommer der lasermærker på frugten

Flere detailkæder i Storbritannien, Sverige og Holland stopper med at bruge plastik- og klistermærker på frugt og grønt til fordel for ny lasermetode.

EDW Brugsen.jpg

Der skal fart på Coops digitalisering

Coops digitale medlemsprogram vokser støt, men er stadig tabsgivende og med et erklæret mål om at forbedre bundlinjen med 100 mio. kr. årligt, skal der fart på.

17073928 - 08_02_2010 - Mærsk sælger aktier i Dansk Supermarked for milliarder - FRANDSEN FINN.jpg

Store investeringer skal sikre Netto nye markedsandele

Discountkæden Netto har brugt store ressourcer på at lande en række centrale placeringer i Københavns nybyggede kvarterer. Samtidig varsler kæden renoveringer og nye butikker for et trecifret millionbeløb. Det skal sikre kæden nye markedsandele, forklarer direktør.

æg.PNG

Økologiske æg sætter ny rekord

Stadig flere danskere lægger økologiske æg i indkøbskurven, viser nye tal. Landbrug & Fødevarer ser udviklingen fortsætte mange år endnu.

REMA-1000-990x561.jpg

Norsk Rema-strid spidser til

De norske Rema 1000-ejere vil skrue ned for antallet af leverandører. En række producenter er frustrerede over at ryge af hylderne, og nu opfordrer både den norske statsminister og fødevareminister også forbrugerne til at tage stilling.