ANNONCE
Udklip.PNG

Tescos milliardopkøb kan gå i vasken

En milliardfusion mellem Storbritanniens største detailkæde og en stor fødevaregrossist kan gå galt, fordi betydningsfulde aktionærer går i rette med idéen.

EARNS_HEINEKEN - MARK LENNIHAN.jpg

Tesco smider halvdelen Heinekens produkter på porten

Hollandske Heineken har truet med at hæve priserne i Storbritannien. Det vil landets største supermarkedskæde, Tesco, ikke finde sig i og fjerner nu halvdelen af hollændernes produkter fra hylderne. Samtidig er Carlsberg på vej ind i varmen igen.

POLFOTO_25936490.jpg

Den klassiske rugbrødsmadpakke har kronede dage

Trods et boomende udbud af mad til on-the-go i landets supermarkeder og tankstationer, sværger de fleste faglærte og ufaglærte stadig til den klassiske rugbrødsmadpakke, viser en rundspørge.

perbank.png

Netto udskifter chef i Sverige

Der skal nye kræfter og flere ressourcer til at føre svensk vækststrategi ud i livet, lyder det fra Dansk Supermarked Groups koncernchef efter en opbremsning i butiksåbninger. Indtil videre er midlertidig landedirektør fundet internt.

clemenstönnies.jpg

Marginal vækst hos Tican-ejere i presset marked

Med en omsætningsvækst på 0,8 pct. og 400.000 flere slagtede svin, var 2016 ikke noget oprivende år i den tyske Tönnies-koncern. Ifølge ejer og direktør, Clemens Tönnies, har prispres og et faldende svinemarked sat sit tydelige præg på året, der er gået.