FødevareWatch

Detail

Efter kampvalg: Ny formand for Coops øverste myndighed

Der er både kommet ny formand og to nye næstformænd for Coops landsråd. Formanden kommer fra de selvstændige brugsforeninger og har 27 års erfaring fra lokalpolitik. Han vil bl.a. arbejde for at få mere debatkultur ind i detailkoncernen.

Nemlig.com kaster millioner i ny strategi

Nemlig.com, der har tøjmilliardær Anders Holch Povlsen som hovedaktionær, har høj fart i salget og udvider derfor forretningen. Virksomheden kører dog fortsat med røde tal på bundlinjen.

Target overrasker positivt på salget

Den amerikanske detailkoncern Target leverede i årets tredje kvartal et salg, der overfor det sammenlignelige kvartal sidste år var bedre end ventet blandt analytikerne.

Leverandørers egne universer booster Bilkas salg

I samarbejde med leverandørerne laver Bilka universer i de store varekategorier, der ifølge kædedirektøren giver mere liv og salg i varehusene. Det kræver dog markante investeringer at tilpasse de store butikker.

Coop-formands dobbeltrolle møder hård kritik

Lasse Bolander sidder i begge bestyrelser i Coops top. Dilemmaet i dobbeltrollen er en del af den utilfredshed, der buldrer blandt brugsforeningerne. Professorer betegner opsætningen som usædvanlig og problematisk. Det giver inhabilitetsproblemer, lyder en del af kritikken.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier